Lørdag 10-12-2016 En del af Svane Rejser
   
spesialister i reiser til Cuba og eksotiske reiser

   Vi ser frem til å arrangere din neste reise eller rundreise til fasinerende Cuba

faa.tilbud.cuba-reiser

Capitolio, Havana, Cuba


Reiser til Cuba

Flere og flere ønsker å reise til Cuba. Få lande er så interessante og spennende som Cuba i Karibia. Hverdagen er ikke styrt av den vestlige verdens velstand, men øyen har sin helt egen rytme. Det har ikke forandret seg stort siden regimet ble overtatt for 50 år siden av Fidel Castro og hans rebeller. Cubanere er veldig smilende, nysgjerrige og vennlige. På rundreisen til Cuba merker man at befolkningen gjerne vil i kontakt med turister, da det bla.a. er deres kilde til informasjon fra resten af verden. Cubanerne har mange stolte tradisjoner, fra sukkerrør, sigarer og rom til deres helt store lidenskap - musikk og dans. Cubanere er født med rytme, og overalt høres forførende salsamusikk.

Reis til Cuba og oppdag øyen med oss, vi kan tilby gruppereiser med skandinaviske eller engelsktalende turguider, sykkelturer, fisketurer og spennende turer i privat bil med guide/sjåfør eller transport rundt i busser. En reise til Cuba er et minne for livet.

At nordmenn i sin tid ville kolonisere Cuba, er ukjent for folk flest. Men det skjedde faktisk i årene fra 1906 og utover. Initiativtager var Ishavsfareren Otto Sverdrup, som mente at nordmenn kunne gjøre det godt som plantasjeeiere og skogbrukere på denne store karibiske øyen.

10507-Svane-Rejse_190x110px.jpg

Vi har eget kontor i Havanna, som er din garanti for vår lokale viten. Bli fristet af våre reiser til Cuba nedenfor: 

Vi er medlem av det Danske Rejsegarantifondet, som dekker norske kunder 100 prosent.

Les mer om Cuba med norsk reiseleder her.  


Udsigt over Trinidad

Enestående Cuba

Privatbolig, vakker natur og mange aktiviteter gjør denne 14 dagers rundreisen helt unik.

Cuba er et unikt reisemål - hvor du finner ellers en romantisk og hektisk by som Havana? Eller klassiske amerikanske biler med russiske Lada-motorer? Hvor ser du revolusjonsslagord ved siden av de vakre kolonistilbygningene? Kontrastene er uendelige.

Les mer om programmet på Enestående Cuba

 

cuba med reiseleder

Cuba med dansk reiseleder

Reis til Cuba med dansk reiseleder. Opplev Cuba Reisers verden og se alle høydepunktene på vår fantastiske og populære 13 dagers rundreise til Cuba.

Vi opplever hovedstaden Havana - naturskønne Viñales - Santa Clara med Che Guevara- arkitektoniske Cienfuegos - koloniale Trinidad - paradis stranden i Varadero. Og mye mer. Vi flyver med KLM, så til slutning fra Norge er mulig mot tillegg.

Les mer om programmet og se priser på Cuba BBB med dansk reiseleder 

       

 

Cykeltur i Cuba

Cuba på sykkel - 2 ukers sykkeltur

Denne sykkelturen rir deg rundt på Cuba i 2 uker, med bussen noen ganger på de lange rutene. Start i Havana med besøk på en rekke spennende byer på turen. Den engelsktalende turleder følger med på turen og viser deg rundt. Oppdag vakre strender, vakker natur og lokal mat.

 

Les mer om programmet og priser på Cuba på sykkel - 2 ukers sykkeltur

      

 

 

Varadero Strand

Kultur og Badeferie

En spenningsfylt og historisk reise til Havanna, med en badeferie langs Varaderos nydelige strender. I Havanna står de kulturelle herlighetene i kø, og det er bare opp til deg hvilken du vil se først. Har du ikke vært i Havanna har du heller ikke vært på Cuba. Etter noen dager drar vi til Varadero, hvor ferien ender med en strandferie (på all-inclusive hotell). Varadero er et herlig feriested med noen av de flotteste strendene i hele verden. Her er det sol, sand og turkisblått hav så langt øyet kan se. 

Les mer om programmet og priser på Kultur og Badeferie

        

 

Cuba Cruises

8 dagers Cuba cruise

Nå kan du endelig besøke Cuba på cruise. I mange år har det vært nesten utenkelig på grunn av den amerikanske blokaden, men nå har det første luksusskip meldt sin ankomst. Skipet reiser fra Havana hver mandag i høysesongen fra 22/12. Turen tar 7 netter / 8 dager. Cuba cruise er en utrolig komfortabel reise rundt Cuba, og er også ideell for familier med barn. Turen kan kombineres med både kultur og strandliv på Cuba.

Les mer om programmet og priser på Cuba cruise

            

 Du kan gjerne LIKE Cuba-reiser på Facebook. https://www.facebook.com/cubareiser

 Cubas flag

Hos Svane Reiser er vi spesialister i reiser til Cuba. På denne siden har vi samlet noen av våre beste tilbud uansett om dere ønsker å reise på egen hånd, i egen bil eller deltar i en gruppereise med en dyktig skandinavisk reiseleder. Vi har arrangert reiser til Cuba i over 25 år, og våre reisekonsulenter kjenner landet bedre enn de fleste. Tusenvis av skandinaver har gjennom årene reist til Cuba med Svane reiser, og vi har utrolig mange gjengangere til Karibia. De vender tilbake fordi Svane Reiser har klart å innfri forventningene – og fordi de forventer at vi kan gjøre det igjen - og til den riktige prisen.
Helt fra man reiser til Cuba for første gang, forundres og gledes man over den helt utrolige stemningen som straks møter en. Uansett om man er til karibiske kritthvite badestrender, Havanas gamle koloniale bygninger eller en øy-rundreise, har Cuba utrolig mye å by på og er alltid et besøk verdt. Castro-brødrene og Che Guevara veltet regimet på Karibens største øy for over 50 år siden, og siden den gang har landet stått stille på mange måter. Deres kommunistiske tilgang har gått fallitt på de fleste områdene og har skapt et fattig land målt på materielle goder. Til gjengjeld merker man befolkningens varme og livsglede så snart man er landet på Cuba. For tiden blåser det allikevel nye vinder over landet. Vi gleder oss til å arrangere reisen deres til Cuba!